Hollandse garnaaltjes met kerrie

Totale tijd 20 minuten
Gang Voorgerecht
Keuken Overig
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram Hollandse garnaaltjes
  • 2 bananen
  • 4 eetlepels diepvries erwtjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 dl slagroom, lobbig geklopt
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • Little gem en boter sla, fijne blaadjes
  • Peper
  • Bieslook, enkele sprieten
  • Citroensap

Instructies
 

  • Blancheer de erwtjes. Klop de slagroom lobbig. Meng de lobbig geklopte slagroom met de mayonaise. Verwarm de kerrie poeder even voor de smaak. Meng de gembersiroop en het kerriepoeder door het slagroom mengsel.
  • Snijd de banaan in kleine blokjes en besprenkel met citroensap. Meng de erwtjes en de garnaaltjes erdoor. Verdeel over de borden. Schep er een lepel saus op.
  • Garneer met bieslook en serveer met toast.
Trefwoord garnalen, voorgerecht