Zalmcadeautje
Ingrediënten
- 4 mootjes zalm van 120 gram
- 12 honingtomaatjes
- Sinaasappel rasp
- 8 cumquats
- 20 goji besjes, geweld
- 20 courgette bolletjes
- 12 reepjes gegrilde paprika zonder vel
- 4 dadels
- Scheut witte wijn
- 12 saffraan draadjes
- 4 eetlepels bruchetta kruiden
- Olijfolie
- Knoflook geperst
- Spaanse peper
- Bakpapier
- Bindgaren
- Peper en zou
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontvel de honingtomaatjes en snijd in vieren. Halveer de cumquats en blancheer de courgette bolletjes. Snijd de dadels in vieren en de Spaanse peper in ringetjes (zonder zaadjes).
- Leg 4 dubbele vellen keukenpapier op je werkblad. Druppel hier in het midden wat olijfolie op. Verdeel de mootjes zalm hierop. Vervolgens de andere ingredieuml;nten erover verdelen en voeg een beetje knoflook, olie, peper en zout toe en bestrooi met bruschetta kruiden.
- Vouw het papier nu in punten naar boven en giet een scheut witte wijn in ieder pakketje. Knoop dicht met touw tot mooie cadeautjes. Plaats ze voor 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.