Italiaanse bol met pesto en makreel

Totale tijd 20 minuten
Gang Lunch
Keuken Overig
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 gerookte makreelfilets
  • 4 Italiaanse bollen
  • 4 el verse pesto alla genovese
  • 25 gram rucola
  • 2 trostomaten, in plakjes

Instructies
 

  • 1 Snijd de broodjes open. Besmeer de onderste helften met de pesto. Leg er de rucola, de makreelfilet en de plakjes tomaat op. Bestrooi met peper naar smaak.
  • 2 Dek de bollen af met de bovenste helft van de broodjes en steek er een prikker door.
  • Per persoon 2415 kJ / 575 kcal / 28 g eiwit, 36 g vet, 35 g koolhydraten
  • Tip Vervang de pesto ook eens door verse roomkaas met fijngehakte zongedroogde tomaatjes of olijven.
Trefwoord lunchgerecht, makreel