Koolvis met rozemarijnaardappeltjes uit de oven

Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Overig
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 koolvisfilets
  • Rasp van 1 limoen
  • 8 plakjes Pancetta
  • 250 gram tros-kerstomaatje
  • 400 gram krieltjes in de schil
  • 2 takjes rozemarijn, de naaldjes
  • 0,5 dl olijfolie
  • Peper en zout

Instructies
 

  • Kook de krieltjes 5 minuten. Verwarm de oven op 180 graden. Bestrooi de koolvis met peper en limoenrasp en omwikkel met de pancetta.
  • Leg de filets in een ovenschaal. Bestrooi de aardappeltjes en tomaatjes met zout en peper, olijfolie en rozemarijnnaaldjes en leg ze bij de vis in de ovenschaal.
  • Bak het geheel in 15 tot 20 minuten gaar.
Trefwoord hoofdgerecht, koolvis