Tortilla met ui en ansjovis

Totale tijd 20 min
Gang Voorgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 4 personen

Ingredi├źnten
  

  • 4 tortillarsquo;s, middel
  • 4 uien
  • 4 eetlepels rozemarijn
  • 20 dubbele verse ansjovisfilets
  • Olijfolie
  • Knoflook
  • Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 250 graden. Snijd de uien in halve en fijne ringen. Hak de rozemarijn fijn. Meng de olie met de geperste knoflook, zout en peper. Bestrijk de tortillarsquo;s met dit oliemengsel.
  • Gaar de uien met de fijngehakte rozemarijn, 4 minuten in de magnetron. Leg de uien met rozemarijn op de met olie bestreken tortillarsquo;s Verdeel de ansjovisfilets over de tortillarsquo;s.
  • Bak de tortillarsquo;s in een goed voorverwarmde oven op een bakblik met gaatjesbodem circa 5 tot 7 minuten tot de randen goudbruin zijn.
  • Knip de tortillarsquo;s in stukken en garneer met geschaafde Parmezaanse kaas.
Trefwoord ansjovis, tortilla, ui, voorgerecht