Ontdek heerlijke recepten.

Tortilla met ui en ansjovis

Zalmcadeautje

Zalm met prei en rodewijnsaus

Mosselpotje met hoedje van bladerdeeg

Gegratineerde mosselen

Hollandse garnaaltjes met kerrie

Krab met avocadomousse

Langoustineroomsoep met cognac en peterselie

Zeeduivel met spek en rozemarijn

Zeebaars met ontbijtspek

Bretonse vissoep met wijting

Tonijncarpaccio

Tonijn met sesamzaadjes en sojamayonaise

Tempura van tongschar met tomaatsalsa

Ceviche van Sint Jacobsschelpen

Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith

Gelakte makreelfilets met tartaar van rode biet

Haringtartaar met Elstar appels

Haring stapelaar met rode biet

Haring met mierikswortelhangop en zoetzure komkommerrolletjes

Doradefilets met geroosterde kerstomaatjes

Gegratineerde coquilles met dragonboter

Gemarineerde zalm met gekonfijte paddenstoeltjes

Gegrilde zalmfilets met brede lintpasta en spinazie

Pasta met gamba’s en pastis

Pasta met Hollandse garnalen en groene groenten

Zeewolf met rode paprikasaus en lamsoor

Op de huid gebakken zeebaars met Hollandse caponata

Fusion tonijn niçoise salade

Snoekbaars met tomaten en groene asperges

Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta

Zeetong met ansjovisboter

Schol met biet en kruidensaus

Gebakken schol met preistamppot

Zachtgegaarde schelvis met amandelen

Roodbaarsfilet met gesmoorde prei en salie

Rode poon met botersaus en couscous

Paling in het groen

Gebakken mul met doperwtenpuree

Meerval Milanese

Koolvis met rozemarijnaardappeltjes uit de oven

Kabeljauwhaasje met sinaasappel-kokossaus

Kabeljauw op Oosterse wijze

Kabeljauw met mosterd

Tartaar van heilbot en tonijn met sinaasappelmayonaise

Heek met serranoham en sherrysaus

Dorade met venkel

Oesters met tomatensalsa en basilicum

Oesters met hoisindressing

Oesters in Zeeuws spek

Sardientjes van de barbecue

Forel met limoen en verse kruiden

Broodje met makreelmousse

Doradefilet met Franse venkelsalade

Geroosterde dorade met spek, limoenkoriander

Krokante doradefilet met citroen-knoflookroom

Gestoofde tarbotfilet met tomaten-paprikasaus

Gestoofde sliptong met saffraansaus en romige venkelrisotto

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

Gestoomde tongfilet in paksoi met chili-olie

Krokante zeeduivel met spinazie

Marokkaanse zeeduivel met asperges

Mediterrane heilbot in pesto-tomatensaus

Crostini met heilbotrillettes

Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje

Thais schelvispakketje met basilicum

Schelvis stroganoff

Schar met champignonroomsaus en toast

Klassiek gestoofde schar met prei

Ovenschar op kruiden-citrusbed

Gegratineerde heekfilet

Gestoofde heek in pittige tomatensaus

Lauwwarme salade met heekvink

Geroosterde schol met rucolapesto

Zeebaars met sinaasappel, dragon en zeezout

Geroosterde sardines met sjalotjesvinaigrette

Italiaanse sardines

Bruschetta met sardinetapenade en rucola

Thaise preicurry met koolvis

Gegrilde tonijn met groentenoedels

Tonijncarpaccio met rucolapesto

Kabeljauwquiche ‘caprese’

Zalm met citroen beurre blanc

Italiaanse bol met pesto en makreel

Kaasjes met chutney

Kokospudding met mangosaus

Paddenstoelensaus op basis van runderbouillon

Pastasalade

Bleu d’ Auvergne met notenbrood

Broodsoep met tomaten

Caribische bonensalade met noten

Cheesecake met blauwe bessen

Chocoladevingers met advocaatroom

Citrusbavarois

Couscoussalade met geitenkaas en amandelen

Droge vruchten

Flensjes met gemarineerde aardbeien en eierschuim

Focaccia tosti met mortadella, geroosterde paprika, mozzarella en rucola