Ontdek heerlijke recepten.

Tortilla met ui en ansjovis
Zalmcadeautje
Zalm met prei en rodewijnsaus
Mosselpotje met hoedje van bladerdeeg
Gegratineerde mosselen
Hollandse garnaaltjes met kerrie
Krab met avocadomousse
Langoustineroomsoep met cognac en peterselie
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Zeebaars met ontbijtspek
Bretonse vissoep met wijting
Tonijncarpaccio
Tonijn met sesamzaadjes en sojamayonaise
Tempura van tongschar met tomaatsalsa
Ceviche van Sint Jacobsschelpen
Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith
Gelakte makreelfilets met tartaar van rode biet
Haringtartaar met Elstar appels
Haring stapelaar met rode biet
Haring met mierikswortelhangop en zoetzure komkommerrolletjes
Doradefilets met geroosterde kerstomaatjes
Gegratineerde coquilles met dragonboter
Gemarineerde zalm met gekonfijte paddenstoeltjes
Gegrilde zalmfilets met brede lintpasta en spinazie
Pasta met gamba’s en pastis
Pasta met Hollandse garnalen en groene groenten
Zeewolf met rode paprikasaus en lamsoor
Op de huid gebakken zeebaars met Hollandse caponata
Fusion tonijn niçoise salade
Snoekbaars met tomaten en groene asperges
Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta
Zeetong met ansjovisboter
Schol met biet en kruidensaus
Gebakken schol met preistamppot
Zachtgegaarde schelvis met amandelen
Roodbaarsfilet met gesmoorde prei en salie
Rode poon met botersaus en couscous
Paling in het groen
Gebakken mul met doperwtenpuree
Meerval Milanese
Koolvis met rozemarijnaardappeltjes uit de oven
Kabeljauwhaasje met sinaasappel-kokossaus
Kabeljauw op Oosterse wijze
Kabeljauw met mosterd
Tartaar van heilbot en tonijn met sinaasappelmayonaise
Heek met serranoham en sherrysaus
Dorade met venkel
Oesters met tomatensalsa en basilicum
Oesters met hoisindressing
Oesters in Zeeuws spek
Sardientjes van de barbecue
Forel met limoen en verse kruiden
Broodje met makreelmousse
Doradefilet met Franse venkelsalade
Geroosterde dorade met spek, limoenkoriander
Krokante doradefilet met citroen-knoflookroom
Gestoofde tarbotfilet met tomaten-paprikasaus
Gestoofde sliptong met saffraansaus en romige venkelrisotto
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
Gestoomde tongfilet in paksoi met chili-olie
Krokante zeeduivel met spinazie
Marokkaanse zeeduivel met asperges
Mediterrane heilbot in pesto-tomatensaus
Crostini met heilbotrillettes
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Thais schelvispakketje met basilicum
Schelvis stroganoff
Schar met champignonroomsaus en toast
Klassiek gestoofde schar met prei
Ovenschar op kruiden-citrusbed
Gegratineerde heekfilet
Gestoofde heek in pittige tomatensaus
Lauwwarme salade met heekvink
Geroosterde schol met rucolapesto
Zeebaars met sinaasappel, dragon en zeezout
Geroosterde sardines met sjalotjesvinaigrette
Italiaanse sardines
Bruschetta met sardinetapenade en rucola
Thaise preicurry met koolvis
Gegrilde tonijn met groentenoedels
Tonijncarpaccio met rucolapesto
Kabeljauwquiche ‘caprese’
Zalm met citroen beurre blanc
Italiaanse bol met pesto en makreel
Kaasjes met chutney
Kokospudding met mangosaus
Paddenstoelensaus op basis van runderbouillon
Pastasalade
Bleu d’ Auvergne met notenbrood
Broodsoep met tomaten
Caribische bonensalade met noten
Cheesecake met blauwe bessen
Chocoladevingers met advocaatroom
Citrusbavarois
Couscoussalade met geitenkaas en amandelen
Droge vruchten
Flensjes met gemarineerde aardbeien en eierschuim
Focaccia tosti met mortadella, geroosterde paprika, mozzarella en rucola